3112 Silent Reader(S)
♬ C I K U D U T ♬
Bye KAJANG. Hye Batu Pahat AND Hye Semester 4
Tuesday, January 8, 2013 | 7:24 AM | 0 weird people


Pinjam bahu boleh ? terasa nak menangis macam mula mula terpaksa berpisah dengan family semester 1 dekat Batu Pahat ='| Nak mintak tambah lagi sebulan cuti sem boleh tak --' Nanty siapa yang nak tolong mama jemur kain, angkat kain, lipat kain, masak nasi, masak makanan tengah hari, sediakan minum petang, buatkan mama air kalau mama nak. tolong mama jaga adik jiha, siapa yang nak urut badan ayah kalau dia sakit nanty. dengan siapa amir nak bergurau kalau bukan dengan aku sebab aku memang bahan mainan dia. siapa nak susahkan along ajak pegi sana pegi sini kalau bukan aku yang selalu buat dia driver aku bila aku balik sini. Dekat sana nanty siapa yang nak marah marah aku. Keri cakap tak lama dah dekat sana, 1 tahun je lagi, sabar k =') 

Zakwan pesan jaga diri baik baik dekat sana nanty, kalau sempat jumpa dia sebelum dia pergi jauh tu sempat laa. tapi kalau tak sempat macam mana ? kalau tak sempat langsung jumpa dia terus macam mana ? Hmm ='|
Semester nie keri cakap nak study sama sama dengan aku mungkin sebab semester lepas pointer aku down gila kot. In Sha ALLAH aku boleh kot sahut cabaran dia. Nanty dapat hadiah dari dia. Hehe =) Harap semester baru nie lebih baek dari semester lepas. Aamiin ^^

Sekian Celoteh Dari C I K U D U T !
Terima Kasih Kerana Sudy Membaca =)



Instagram
♔ AfikaShahira Binti Zainudin
♔ 9teen years old
♔ 31 December 1993
♔ Kajang , Selangor
♔ Diploma in Computer Graphic Design at Kolej Poly-Tech Mara Batu Pahat

PUSH