3112 Silent Reader(S)
♬ C I K U D U T ♬
Minggu Terakhir Di Rumah :')
Saturday, June 23, 2012 | 5:03 AM | 2 weird people


title kaly nie agak menyedihkan jugak laa " minggu terakhir dirumah " Okay, minggu nie minggu last untuk segala galanya dirumah. Cikudut nak balik Batu Pahat dah :') Nak mulakan tugas sebagai seorang pelajar semula setelah cuty berehat selama 1 bulan setengah. pejam celik pejam celik dah nak naek sem semula :') Pointer untuk sem 2 pun Syukur Alhamdulillah meningkat daripada sem 1 harytuu :) berkat doa daripada Family, kawan kawan dan juga Capital K. terima kasih semua :') 

Minggu terakhir keluar dengan kawan kawan dekat sini esok. Minggu terakhir untuk segala galanya disini. Lepas nie semuanya di Batu Pahat pulak :') Azam untuk sem baru nie. masih nak kekalkan " tak nak selalu balik rumah " Haa, sem lepas dah berjaya mengurangkan 3 tiket bas daripada sem 1 tauu. lepastuu " nak meningkatkan lagi pointer " sem depan kalau boleh nak pointer lagi tinggi dari sem lepas. InsyaAllah :) yang penting kena berusaha dengan gigih !

naek sem nanty dah duduk rumah sewa, tak duduk hostel lagi. suasana pasti akan berubah, masing masing dah terpisah. kalau tak masa duduk hostel pegi mandy ber'5, pergi turun cafe ber'5, tunggu bas nak pegi kolej ber'5, tidur 2 katil ber'5, semua benda kitorang buat ber'5 :') sem depan cuma ber'3 je yang tinggal serumah. lagi 2 orang duduk berasingan dari kitorang. suasana pasty akan menjadi laen :')

terlalu banyak perbezaan sem lepas dengan sem akan datang. sem lepas ada peneman hidup dan sem akan datang nie sorang sorang je :') kalau tak sebelum nak balik Batu pahat tuu confirm nangis nangis depan dia sebab tak nak balik punya pasal, takot rindu, takot nak berjauhan, takot nak berpisah. tapi tuu semua hanya tinggal kenangan :') sem akan datang nie terasa tak sabar pulak nak balik. tiap tiap malam menghitung hary berapa hary lagi nak balik batu Pahat. sem akan datang nie laa sem paling bersemangat bagi cikudut tau :) hope semangat nie akan kekal sampai tamat pengajian dekat sana. InsyaAllah :)

Untuk awak Encik Ex Couple, semoga awak gembira tanpa saya disisi awak :') InsyaAllah kalau memang jodoh saya dengan awak, kita akan bersama semula. Hanya doa saja yang mampu saya kirimkan untuk awak. Semoga awak sihat sehat selalu sepanjang saya tiada disini :')

Sekian Celoteh Dari C I K U D U T ,
Terima Kasih Kerana Sudy membaca :) 





Instagram
♔ AfikaShahira Binti Zainudin
♔ 9teen years old
♔ 31 December 1993
♔ Kajang , Selangor
♔ Diploma in Computer Graphic Design at Kolej Poly-Tech Mara Batu Pahat

PUSH